Apulaisprofessori, tekniikka/ohjelmistotekniikka, tenure track

Tervetuloa työnhakijaksi Jyväskylän yliopistoon

Hakulomakkeella keräämme tietoja sinusta ja osaamisestasi hakemasi tehtävän täyttämiseksi. Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Älä käytä selaimen omaa Edellinen -painiketta liikkuessasi hakemuksesi sivuilla, koska tämä saattaa keskeyttää hakemuksen täyttämisen ja joudut aloittamaan alusta.

Sinulla on kolme tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua. Työhakemusta ei voi välillä tallentaa. Hakemuksesi jättämisen jälkeen voit muokata ja täydentää hakemustasi sähköpostiisi saamillasi tunnuksilla hakuajan päättymiseen saakka.Hakijan pikaohje

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (julkisuuslaki) ja henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Jyväskylän yliopiston työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin.

Tutustu tietosuojailmoitukseen (pdf)

Olen tutustunut tietosuojailmoitukseen ja annan Jyväskylän yliopistolle luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja työnhakuun ja työllistymiseeni liittyen.

Olen uusi hakija ja haluan täyttää työnhakulomakkeen
Olen aiemmin täyttänyt hakemuksen ja haluan liittää täyttämäni hakemuksen tähän työpaikkaan