Senior Researcher, Biomarkers and Pathophysiology of Type 2 Diabetes

Tervetuloa työnhakijaksi Itä-Suomen yliopistoon

Hakulomakkeella keräämme tietoja sinusta ja osaamisestasi hakemasi tehtävän täyttämiseksi. Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Älä käytä selaimen omaa Edellinen -painiketta liikkuessasi hakemuksesi sivuilla, koska tämä saattaa keskeyttää hakemuksen täyttämisen ja joudut aloittamaan alusta.

Lähetä hakemus Esikatselu –sivulta.

Hakemus ei tallennu ilman lähettämistä. Hakemuksen kaikkiin pakollisiin kenttiin jokaisella välilehdellä on vastattava vähintään alustavasti, jotta lähettäminen onnistuu. Lähetettyäsi hakemuksen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi hakuajan päättymiseen saakka. Hakija vastaa siitä, että kaikki hakulomakkeessa pyydetyt tiedot on viety niille varattuihin kenttiin.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (julkisuuslaki) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämällä tavalla. Itä-Suomen yliopiston työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin.

Tutustu henkilötietojen käsittelyyn tästä.

Olen tutustunut henkilötietojen käsittelyyn ja annan Itä-Suomen yliopistolle luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja työnhakuun ja työllistymiseeni liittyen.

Olen uusi hakija ja haluan täyttää työnhakulomakkeen
Olen aiemmin täyttänyt hakemuksen ja haluan liittää täyttämäni hakemuksen tähän työpaikkaan