Projektisihteeri

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyhteisö, joka rakentaa tulevaisuuden osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin. Uusiutuminen, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat vahvana perustana kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme työympäristön, missä jokainen voi hyödyntää osaamistaan, kehittää itseään ja tehdä työtä, jolla on aidosti merkitystä. Yliopistomme useat erikoistuneet tutkimus- ja palveluyksiköt mahdollistavat laajat ja monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet eri alojen asiantuntijoille.

Oulun yliopiston talouspalvelut hakee projektisihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi talouspalveluiden lähipalvelutiimiä. Työtehtäviisi kuuluu projektien talouden seuranta ja rahoittajaraportointi aktiivisessa yhteistyössä projektien vetäjien kanssa. Tehtävässäsi toimit projektien vetäjien tukena ja varmistat tarvittavat tiedot projektien taloudesta: vakioraportointi, budjetointijärjestelmän päivitys, yliopiston taloushallinnon käytäntöjen neuvonta. Työtehtäviisi voi sisältyä myös projektien talouden laajempien kokonaisuuksien seuranta, analysointi ja raportoinnin kehittäminen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työskentelyä projektien taloushallinnon tehtävissä, taulukkolaskentaohjelmistojen sujuvaa käyttöä, eri rahoituslähteiden tuntemusta (esim. Suomen Akatemia, rakennerahastot) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. SAP-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita ja organisoida useiden projektien taloushallintoa.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 25.3.2019.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa controller Olli Ahonen, sähköpostitse olli.ahonen (at) oulu.fi tai p.029 448 4140

 Apply for the job
 
Go back