Talousassistentti

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyhteisö, joka rakentaa tulevaisuuden osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin. Uusiutuminen, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat vahvana perustana kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme työympäristön, missä jokainen voi hyödyntää osaamistaan, kehittää itseään ja tehdä työtä, jolla on aidosti merkitystä. Yliopistomme useat erikoistuneet tutkimus- ja palveluyksiköt mahdollistavat laajat ja monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet eri alojen asiantuntijoille.

Haemme nyt talousassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi talouspalveluiden ulkoisen laskennan ostolaskutiimiä. Talousassistentin työtehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittelyä, myyntilaskujen laatimista, avustavia kirjanpidon tehtäviä sekä asiakaspalvelua (asiakaspalvelukielinä suomi ja englanti). Osana työtehtäviä voivat lisäksi olla matkalaskujen käsittelyyn liittyvät tehtävät. Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (merkonomi/tradenomi) ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 23.2.2020.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa controller Katja Tefke, sähköpostitse katja.tefke (at) oulu.fi  tai puh. 029 448 4134.

 Apply for the job
 
Go back