Henkilöstösuunnittelija, kansainväliset henkilöstöasiat

 

Pohjoinen muuttaa maailmaa – kestävämpi, älykkäämpi, inhimillisempi. Me Oulun yliopistossa olemme osa kansainvälistä tiedeyhteisöä, joka tuottaa uutta tieteellistä tietoa ja siihen perustuvia ratkaisuja. Olemme sitoutuneet kouluttamaan tulevaisuuden suunnannäyttäjiä kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi. Uusiutuminen, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat vahvana perustana kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme työympäristön, missä jokainen voi hyödyntää osaamistaan, kehittää itseään ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Yliopistomme useat erikoistuneet tutkimus- ja palveluyksiköt mahdollistavat laajat ja monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet eri alojen asiantuntijoille. Yhdessä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa muodostamme Oulun korkeakoulukonsernin.

Oulun yliopiston henkilöstöpalvelut tuottavat konsernitasolla työsuhteen kaareen liittyviä palveluja henkilöstölle ja esimiehille. Tavoitteenamme on yliopisto, joka tunnetaan motivoituneista, osaavista ja hyvinvoivista työntekijöistä, hyvästä johtamisesta, työoloista ja kehittymismahdollisuuksista. Nyt etsimme HR-huippuosaajien tiimiimme kansainvälisiin henkilöstöasioihin keskittyvää

HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Henkilöstösuunnittelijana teet monipuolista valmistelu-, ohjaus- ja neuvontatyötä kansainvälisiin työskentelytilanteisiin liittyen sekä osallistut kansainvälisten henkilöstöpalvelujen kehittämiseen. Seuraat työkenttääsi liittyviä toimintaympäristön muutoksia ja tuot ne osaksi yliopiston käytäntöjä. Päivittäisessä työssäsi autat myös henkilöstöpäälliköitä ja esimiehiä ratkomaan kansainvälisen henkilöstön palkkaamiseen ja kansainväliseen työskentelyyn liittyviä kysymyksiä. Työhösi kuuluu lisäksi viestintään, viranomaisasiointiin ja raportointiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kansainvälisistä henkilöstöasioista sekä erittäin hyvää kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat tehdä yhteistyötä erilaisissa verkostoissa. Pärjäät myös henkilöstön kouluttajana ja olet innostunut kehittämään sekä omaa että työyhteisösi osaamista kansainvälisten henkilöstöasioiden saralla. Eduksi katsomme kansainvälisen verotuksen ja kansainvälisen sosiaaliturvasääntelyn tuntemuksen sekä muun kielitaidon.  

Meillä työskennellessäsi saat tueksesi kokeneen tiimin tuen sekä ison organisaation kehittymismahdollisuudet. Työssäsi opit jatkuvasti uutta, vahvistat Oulun yliopistoa kilpailussa kansainvälisistä osaajista ja mahdollistat tieteen, opetuksen ja tutkimuksen kansainvälistymistä. Tarjoamme sinulle myös viihtyisän työympäristön, nykyaikaiset työvälineet sekä edulliset liikuntapalvelut. Pitkät vuosilomat, liukuva työaika ja etätyömahdollisuus kuuluvat pakettiin.  

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 25.10.2020. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Heidi Huttunen, p. 029 448 4060  ma 12.10 klo 14-16 sekä ma 19.10. klo 8-10 tai sähköpostitse heidi.huttunen (at) oulu.fi.Täytä hakemus
 
Takaisin