Henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja

Henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja

Haemme Itä-Suomen yliopistoon henkilöstö- ja hyvinvointijohtajaa. Henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja johtaa yliopistossa Henkilöstöpalvelut-yksikköä, joka on yksi Yliopistopalvelujen kuudesta yksiköstä. Lue lisää alta ja hae viimeistään pe 7.5.2021.

Tehtävä ja palkkaus

Yksikön päällikkönä sinulla on tähän liittyvä kokonaisvastuu yksikön johtamisesta ja sen toiminnoista. Yliopiston strategian mukaisesti vastaat osaltasi strategian toimeenpano-ohjelman henkilöstöön liittyvistä toimista. Sinulla on keskeinen rooli henkilöstön yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Koemme tärkeäksi henkilöstö- ja johtamiskoulutuksien, sekä uramallien ja kannustimien kehittämisen. Sinulla on osaamista ja näkemyksiä henkilöstön monimuotoisuuden edistämisestä organisaatiossa. Olet yhteistyökykyinen ja kykenet toimimaan rakentavasti yliopiston eri henkilöstöryhmien sekä ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on kykyä innovoida, luoda uutta sekä viedä suunnitelmat toteutukseen.

Henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja on Yliopistopalvelujen johtoryhmän jäsen, sekä pysyvä asiantuntija yliopiston johtoryhmässä. Henkilöstö- ja hyvinvointijohtajan esimiehenä toimii hallintojohtaja.

Henkilöstöpalvelujen henkilöstömäärä on tällä hetkellä 44 henkilöä.

Tehtävä täytetään 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Tehtävän ajateltu lähtöpalkkaus määrittyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (muu henkilöstö) vaativuustason 14 mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on 6-50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta (liukuma 6 102,77 € – 8 636,00 €). Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Uuden työntekijän tullessa tehtävään käytetään koeaikaa.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Johtamiskokemusta
  • Näyttöä ja kokemusta palveluiden kehittämisestä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Vahvaa työlainsäädännön ja työehtosopimuksen hallintaa
  • Osaamista työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämisestä

Katsomme eduksi

kokemuksen korkeakoulujen toimintaympäristöstä.

Tarjoamme sinulle

Hae näin

Jätä hakemus viimeistään pe 7.5.2021 sähköisellä lomakkeella.

Hakemukseen tulee liittää:

  • CV
  • mahdolliset muut asiakirjat, joilla haluat osoittaa ansiosi tehtävään
  • hakijan näkemys henkilöstön ja henkilöstöpalvelujen kehittämisen suunnista ja mahdollisista toimenpiteistä yliopistossa

Kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa hallintojohtaja Tuomo Meriläinen, p. 040 355 2299,

tuomo.merilainen@uef.fi

Lisätietoja hakemisesta antaa henkilöstöpäällikkö Minna Kuosmanen, p. 0503413751, minna.kuosmanen@uef.fi

Lyhyesti Itä-Suomen yliopistosta ja henkilöstöpalveluista

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisin tiedeyliopisto. Opiskelijoita on noin 15 500, ja työllistämme 2 700 henkilöä. Toimimme Joensuussa ja Kuopiossa. Tutkimuksemme on useilla aloilla maailman kärkeä. Tuotamme tutkittua tietoa avoimesti käytettäväksi ja kaikkien hyväksi. UEF on vaikuttavia tekoja, joilla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu yliopistoomme osoitteessa www.uef.fi.   

Henkilöstöpalveluissa työskentelee 40 alan ammattilaista Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Yksikköä johtaa henkilöstöjohtaja, ja sen toiminnot on järjestetty keskitettyihin palveluihin ja tiedekuntien lähipalveluihin.