Asiantuntija

Etsimme Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukseen  

Asiantuntijaa ajalle 1.8.2022–31.7.2024. Tehtävä sijoittuu Kokkolaan.

Tehtävät ja edellytykset

Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat alueellisen vaikuttavuuden kehittämiseen liittyvän OKM-rahoitteisen projektin ja sen osakokonaisuksien hallinnolliset tehtävät, kokonaisuuden hallinta ja raportointi yliopistokeskuksen johdolle. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. tukea yliopistokeskuksen johtoa YVV-toiminnassa, laatia selvityksiä, tutkimuksia ja raportteja, osallistua projektitoimintaan sekä materiaalien tuottamiseen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa, syvällistä tuntemusta korkeakoulutoiminnasta, TKI-toiminnasta yliopiston ja sidosryhmien rajapinnassa, sekä hanketoiminnasta. Hakijalta odotamme laajojen kokonaisuuksien loogista hallintaa, sekä kykyä laatia ja tuottaa itsenäisesti tutkittuun tietoon pohjautuvaa materiaalia. Keski-Pohjanmaan alueen TKI-toiminnan sekä toimijoiden hyvä tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Pääset osaksi innostavaa ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika ja joustavat etätyömahdollisuudet tukevat työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.

Palkkaus

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa

Hakeminen

Oletko sinä hakemamme henkilö? Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella ja liitä hakemukseesi: 

1)     CV

2)     Vapaamuotoinen hakemus (max. 1-3), pitäen sisällään lyhyen yhteenvedon hakijan ansioista ja selostus työtehtävään       liittyvistä kiinnostuksen kohteista. 

3)     Yhteiskunnallinen vuorovaikutus ja toiminta sekä kansainvälinen toiminta


Jätäthän hakemuksesi viimeistään 29.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marko Aittola, marko.m.aittola@jyu.fi, puh. 040 7267 865.


Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus, jonka toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopisto. Toiminnan kulmakivet ovat tutkimukseen perustuva, laadukas yliopistollinen aikuiskoulutus sekä aluetta palveleva, kansainvälisesti verkostoitunut tutkimustoiminta. Yliopistokeskuksessa henkilöstöä on reilu 100.