Tiedottaja

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2 500 asiantuntijaa ja liki 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi.

Viestintäpalvelut-yksikkö vastaa yliopiston ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä  markkinoinnin kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä yliopistoyhteisön kanssa. Viestinnän tiimi tukee, konsultoi ja koordinoi yliopistoyhteisön verkottuvaa toimintaa. Viestintäpalveluihin kuuluu ns. kampustiedottajia, jotka toimivat lähellä tiedekuntia ja erillislaitoksia.

Haettavana on tiedottajan tehtävä ajalle 1.2.-31.12.2019.

Oletko aikaansaava ja digimaailmassa sujuvasti viestivä ammattilainen, joka osaa laatia monipuolisia kohderyhmiä palvelevaa sisältöä eri foorumeille?

Haemme viestinnän tiimiimme ns. kampustiedottajaa, tehokasta viestinnän ammattilaista, jonka keskeisenä palvelualueena on matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta. Tarjoamme monipuolisen työn, johon sisältyy mm. viestinnän suunnittelua, tiedeviestintää, sisällöntuotantoa, some-kanavien yhteisömanagerointia, alumnityötä sekä opiskelijamarkkinointia.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa mieluiten viestinnän alalta, vahvaa kielitaitoa (suomi, englanti) sekä monipuolista viestinnän ja uutisointityön ammattitaitoa. Toivomme hyvää verbaalista ilmaisukykyä ja visuaalista silmää, organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi tiedekunnan koulutusalojen tuntemuksen, tietotekniset sekä taitto- ja valokuvaustaidot.

Tehtävää täytettäessä käytetään viiden kuukauden koeaikaa. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Tiedottajan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason 7- 8 (2 224,75 €/kk – 2 510,94 €/kk) mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaisesta työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Liisa Harjula, p. 040 805 4403 liisa.harjula@jyu.fi   

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää: 

1) Hakemus = motivaatiokirje, joka kuvaa osaamisprofiilisi ja työkokemuksesi 

2) Ansioluettelo (CV) työtodistusten kopioineen. 

Hakemus tulee jättää viimeistään 22.12.2018 sähköisellä hakulomakkeella.