Sovellussuunnittelija

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2 500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi.


Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme

SOVELLUSSUUNNITTELIJAKSI 3.6.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Kiinnostaako ohjelmointi, laajasti käytössä olevien  palveluiden kehittäminen ja oma kehittyminen asiantuntijana?

Jyväskylän yliopiston digipalvelut on osa yliopistopalveluja. Jyväskylän yliopiston digipalvelut on vuonna 2007 perustettu IT-palveluyksikkö, jossa työskentelee noin 90 alan ammattilaista. Digipalvelut tuottaa ja kehittää yliopiston tarvitsemien IT-palvelujen lisäksi ratkaisuja ja palveluja myös muille asiakkaille lähinnä yliopisto- ja korkeakoulusektorilla. Digipalvelujen kehittämispalvelut vastaa yliopiston koulutuksessa, tutkimushallinnossa, www-julkaisemisessa ja raportoinnissa käyttämien tietojärjestelmien kehittämisestä, tukipalveluista ja henkilöstön IT-taitojen koulutuksesta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä laajasti käytössä olevien ja tulevien palveluiden parissa (web-palvelut, mobiilisovellukset, backend/frontend, integraatiot jne.) Sovellussuunnittelijan työtehtävä liittyy yliopiston opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon web-pohjaisten tietojärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen. Työssä painottuvat asiakasprojekteihin liittyvät monipuoliset tekniset suunnittelu- ja sovelluskehitystehtävät. Lisäksi työhön kuuluu sisällönhallintajärjestelmän konfigurointi-, ylläpitotehtäviä sekä jossain määrin sisäistä asiakastukea.

Työssä on hyvä mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja mahdollisuus vaikuttaa teknologiaratkaisuihin. Sovellussuunnittelija toimii osana digipalveluiden kehittämispalveluita. Ympärilläsi ja tukenasi on osaava ja innostunut tiimi. Etsimme henkilöä, jolla on hyvä kokemus web-ohjelmoinnista (Python, JavaScript, HTML, CSS), työn tai harrastuneisuuden kautta. Onnistuminen työssä edellyttää kykyä omaksua tehokkaasti uutta ohjelmoinnin saralla. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa ongelmanratkaisukykyä, tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Eduksi katsotaan, seuraavien tekniikoiden, järjestelmien ja työkalujen tuntemus: Linux-palvelimet, Plone, Elm, React, GatsbyJS, Mendix,Nix, Ansible, SQL, GitLab, Jira, Jenkins, Docker, PWA ja mobiilikehitys. Tehtävässä arvostetaan lisäksi rajapintateknologioiden tuntemusta (REST, GraphQL, AMQP) ja tietokantaosaamista.

Eduksi katsotaan myös yliopiston tietojärjestelmien, toimintaympäristön sekä hallinnollisten ja viestinnällisten prosessien tuntemus. Kokemus ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä on eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen ja sujuva englanninkielen taito.

Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2650-3200 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tehtävää täytettäessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa Markku Närhi, kehittämispalvelujen päällikkö, puh. 040 587 7361 sp: markku.t.narhi@jyu.fi 

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:
1) Ansioluettelo (cv)
2) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään. 

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 27.5.2019.