Barokkioboen tuntiopettaja

Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemian vanhan musiikin aineryhmään

barokkioboen tuntiopettajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät

Tuntiopettajan päätehtävänä on opettaa barokkioboensoittoa Sibelius-Akatemiassa. Opetettavat opiskelijat voivat olla joko pääaineisia tai sivuaineisia instrumentin opiskelijoita, mahdollisesti myös nuorisokoulutuksen opiskelijoita. Opetuksen lisäksi tehtäviin voi kuulua myös opetuksen kehittämiseen ja mahdollisiin yhteistyöhankkeisiin liittyviä tehtäviä, riippuen tarpeesta ja valitun henkilön osaamisalueista sekä lisäksi lautakuntatyötä. Opetus- ja muista tehtävistä sovitaan esihenkilön kanssa lukukauden alussa. Opetuskielet ovat suomi ja / tai englanti.

Sibelius-Akatemia ei sitoudu tarjoamaan opetustyötä, mutta mikäli tarvetta tuntiopetukseen on, voidaan tunteja tarjota myös tämän haun kautta valitulle henkilölle.

 Odotamme Sinulta

  • opetustaitoa ja -kokemusta
  • erinomaista soittotaitoa
  • vankkaa kokemusta orkesterisoitosta, kamarimusiikista ja solistiesiintymisistä
  • halua ja kykyä auttaa opiskelijoita heidän opinnoissaan
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • musiikin maisterin tutkintoa tai vastaavaa soveltuvaa korkeakoulututkintoa; päteväksi voidaan katsoa myös henkilö, jolla ei ole maisterin tutkintoa, mutta joka on erittäin hyvin perehtynyt tehtäväalaan

Hakeminen

Toimitathan hakemuksesi viimeistään 28.1.2021 klo 23.59 (UTC +2) Taideyliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä). Liitäthän hakemukseesi vapaamuotoisen lyhyen haku-/motivaatiokirjeen ja ansioluettelosi liitetiedostoina.

Soveltuvuuden arviointi

Ensisijaisesti kyseeseen tuleville hakijoille järjestetään soveltuvuuden arviointi maanantaina 1.3.2021. Koronapandemiasta johtuen arviointitilaisuuteen voi osallistua myös etänä Zoomin kautta. Arviointiin sisältyy opetusnäyte, esitysnäyte ja haastattelu. Opetusnäyte sisältää barokkioboen perusohjelmistoon kuuluvan teoksen opettamista ammattiopiskelijalle. Teos ilmoitetaan myöhemmin. Esitysnäyte on vapaavalintaisen teoksen / teosten (tai niiden osien) esittäminen, kesto n. 10 min. Sibelius-Akatemia järjestää paikalle säestäjän, mutta myös oman säestäjän käyttö on mahdollista (hakija vastaa oman säestäjän kuluista).

Tiedustelut

Mikäli sinulla on kysymyksiä, lähetäthän sähköpostia (osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uniarts.fi).

  • tehtävään liittyvät lisätiedot: vanhan musiikin aineryhmän johtaja Annamari Pölhö
  • hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyvät kysymykset: henkilöstösuunnittelija Anne Kilpeläinen


Täytä hakemus
 
Takaisin