Lakimies

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on maailman johtavia esittävän taiteen yliopistoja ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000 ja professoreita 60, henkilötyövuosia on 700.

Haemme monialaiseen taide- ja tiedeyhteisöömme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

lakimiestä

1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Taideyliopiston lakipalveluiden tiimi on innostava työyhteisö, jossa jokainen hoitaa tehtäviään läheisessä yhteistyössä eri akatemioiden ja palvelualuiden kanssa. Lakimiesten tehtävänkuvat ovat itsenäisiä ja laajoja ja vastuulla on Taideyliopiston perustehtävän tukeminen ja strategian mahdollistaminen juridisesta, riskienhallinnallisesta näkökulmasta.

Nyt haettavan lakimiehen tehtäväkokonaisuudet painottuvat erityisesti sopimusoikeuteen ja julkisiin hankintoihin. Toimit näillä osa-alueilla oikeudellisena tukena eri sidosryhmien välillä ja pääset käyttämään juridista osaamistasi ja neuvottelutaitojasi laaja-alaisesti sekä osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Lakimieheltämme edellytämme ylempää oikeustieteellistä tutkintoa (OTK, OTM) ja vähintään viiden (5) vuoden kokemusta edellä mainituista juristin tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus yliopistokentästä ja/ tai julkisella sektorilla työskentelystä. Yleisen hallinto-oikeudellisen ja yliopistolainsäädäntöön sekä tietosuojaan liittyvän osaamisen katsomme myös eduksi.

Sinulla on tiimiimme sopiva energinen ja iloinen asenne, kykyä aktiiviseen itseohjautuvaan työskentelyyn, halua kehittää asioita ja prosesseja toimintamme tueksi sekä yliopiston toimintaa ja arvoja tukeva yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen työtapa. Pidät toimimisesta erilaisten ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa ja käytät työssäsi sujuvasti suomen ja englannin kieltä.

Työskentelypaikka työsuhteen alkaessa on Helsingin keskustassa, rehtorin toimistossa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun henkilöstön tehtävän vaativuuden (11-12) sekä suoritustason (I) mukaisesti.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä ja lähetät hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.5.2020 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässämme täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa päälakimies Annakaisa Koskimäki annakaisa.koskimaki@uniarts.fi

Täytä hakemus
 
Takaisin