Tietojärjestelmäsuunnittelija

 

Oletko ahkera ja innokas ICT-alan osaaja, joka on kiinnostunut ratsastamaan uusimpien teknologioiden aallonharjalla? Oletko valmis haastamaan itsesi ja oppimaan joka päivä jotain uutta?  Jos tämä kuulosti tutulta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Meillä on juuri nyt hakusessa yliopiston ICT-palveluihin tietojärjestelmäsuunnittelija. 

Koodari, luova ongelmanratkaisija. Liity timanttiseen osaajajoukkoomme vaikuttamaan teknologiavalintoihimme sekä toimintatapoihimme, ja jätä kädenjälkesi tarjoamiimme palveluihin! Meillä pääset tekemään sovelluskehitystä alan tuoreimmilla teknologisilla ratkaisuilla.  

Etsimme nälkäistä ja oppimiskykyistä tiimipelaaja, ei yksinäistä sutta. Tärkeintä on, että olet tiedonjanoinen, uusien asioiden omaksumishaluinen ja ymmärrät seuraavien termien merkityksen: 

  • tiedonsiirrot 
  • SCRUM 
  • ITIL 

Etsimämme tietojärjestelmäsuunnittelija 

  • tietää jonkin olio-ohjelmointikielen ja omaa siitä kokemusta 
  • tuntee SQL-kielen  
  • osaa versiohallinnan käytön 
  • omaa sujuvan suomen ja englannin kielen kirjallisen ja suullisen taidon 

Eikä siitä ole haittaa, jos tunnet Apachen eri komponentit (mm. Karaf, Camel ja ActiveMQ) entuudestaan.

Etsimämme tietojärjestelmäsuunnittelija on oma-aloitteinen ja omaa vahvan asiakaslähtöisen palveluotteen työtehtäviin sekä analyyttistä ja kehittävää lähestymistapaa kaikkeen tehtävään työhön. Arvostamme erityisesti kykyä ymmärtää ja käsitellä laajoja kokonaisuuksia. 

Meillä päiväsi täyttyvät haasteellisista työtehtävistä monipuolisessa järjestelmäympäristössä. Tarjoamme myös erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ICT-alan osaajana, tietysti oman tiimisi tukemana. Haemme osaajaa vakituiseen työsuhteeseen, johon sovelletaan 6kk koeaikaa alkuun. Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palkka on tyypillisimmin työsuhteen alussa n. 3100 €.  

Kolahtiko? Täytä sähköinen hakemus pikimmiten, viimeistään 17.4.2021. Liitä mukaan hakemus, ansioluettelo ja muut asiakirjat, joiden uskot voivan edesauttaa rekrytointiasi.  Työsi alkavat 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimisi esimies, tietojärjestelmäpäällikkö Mira Tiilikainen, mira.tiilikainen@oulu.fi, puh. 029 448 3106. 

 

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyhteisö, joka rakentaa tulevaisuuden osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin. Uusiutuminen, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat vahvana perustana kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme työympäristön, missä jokainen voi hyödyntää osaamistaan, kehittää itseään ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Yliopistomme useat erikoistuneet tutkimus- ja palveluyksiköt mahdollistavat laajat ja monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet eri alojen asiantuntijoille. Näistä ICT-palvelut tuottavat ja kehittävät yliopiston IT-palveluita yhteistyössä yliopiston muiden yksiköiden ja sidosryhmien kanssa. 

 Täytä hakemus
 
Takaisin