Tutkijatohtorin määräaikainen tehtävä

Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, kliinisessä laitoksessa on haettavana

Tutkijatohtorin määräaikainen työsopimussuhteinen tehtävä ajalle 1.4.2019–31.12.2020

Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kesto on 21 kk, mutta se voi mahdollisesti jatkua määräajan jälkeen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tutkijatohtorin tehtävä liittyy suurista väestökohorteista kerätyn monipuolisen omiikka-datan analysointiin ja analyysimenetelmien kehitykseen. Tarkempi kuvaus tehtävän sisällöstä ja edellytyksistä ovat saatavilla englanninkielisessä hakuilmoituksessa (ID 6537).

Tutkijatohtorin tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasojen 4-6 mukaisesti (2500,06–3374,18 euroa/kk). Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 25.1.2019 klo 23.59 asti. Tehtävään aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan valinnassa. Hakemus tulee jättää yliopiston sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa www.utu.fi/tyopaikat. Linkki hakulomakkeeseen löytyy kyseisen tehtävän tiedoista (’Täytä hakemus’). Hakemus laaditaan englanniksi ja siihen tulee liittää motivaatiokirje (1 sivu), CV (enintään 4 sivua), julkaisuluettelo, kopiot tehtävän kannalta olennaisista tutkintotodistuksista sekä 1-2 suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Niiranen (teemu.niiranen@utu.fi). Hakua koskeviin tiedusteluihin vastaa henkilöstöasiantuntija Henna Huovinen (henna.huovinen@utu.fi, puh. 050 382 1869).Täytä hakemus
Takaisin