Maksuliikenneasiantuntija talouspalveluihin

Nyt haemme maksuliikenneasiantuntijaa Elon talouspalveluihin

Elon maksuliikennetiimi on osa Elon ulkoisesta laskennasta vastaavaa Talouspalvelut –yksikköä. Haemme tiimiin asiantuntijaa äitiysloman sijaiseksi yli vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on elokuun puolivälissä tai sopimuksen mukaan.

Maksuliikenneasiantuntija vastaa osana pientä tiimiä mm. Elon koti- ja ulkomaan maksuliikenteestä (sijoitustoiminta ja muu liiketoiminta), tilikatteiden hallinnasta sekä päivittäisestä likviditeettiraportoinnista ja –seurannasta. Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat myös maksuliikenteen kirjanpito, täsmäytykset, pienlaskutus sekä muita ulkoisen laskennan tehtäviä.

Asiantuntijana olet myös mukana kehittämässä tiimin prosesseja sekä operatiivisten riskien hallintakeinoja. Tehtävä sisältää sekä päivittäisiä rutiinitehtäviä kiertävin vuoroin että haastavia selvitystehtäviä ja ongelmanratkaisutilanteita. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Elon kaikkien liiketoimintojen sekä pankkien kanssa.

Toivomme sinulta

  • liiketalouden tai rahoituksen koulutusta (esim. tradenomi/ KTM)
  • aikaisempaa kokemusta maksuliikenteen tehtävistä tai esimerkiksi sijoitustoiminnan back office -tehtävistä
  • kykyä työskennellä paineenalaisena ja noudattaa tiukkoja päivittäisiä aikatauluja
  • tarkkuutta, omatoimista työotetta, itseohjautuvuutta sekä vastuuntuntoista asennetta
  • lisäksi arvostamme kokemusta kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä.

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet joustava, omaat hyvät yhteistyötaidot ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme innostunutta ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittyä osana pientä tiimiä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja hyvän yhteishengen omaava työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa maksuliikenteen päällikkö Piia Kuisma puhelimitse 040 1677 721 ma 25.5. klo 15-16 tai ti 2.6. klo 15-16 tai sähköpostitse piia.kuisma(at)elo.fi.

Huom! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään pe 5.6. mennessä.Täytä hakemus
 
Takaisin