Kesätyöntekijä / eläke- ja vakuutuspalvelut

Työeläkeala on osa vauhdikkaasti muuttuvaa ja kehittyvää finanssialaa. Yksityisen sektorin lakisääteistä työeläketurvaa hoidetaan yksityisen puolen työeläkeyhtiöissä kuten Elossa. Meiltä Elosta löytyy kattavasti kesätöitä korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Etsimme positiivia, innostuneita uuden oppijoita toteuttamaan uraunelmiaan Eloon kesäksi 2021! Kesätyöt alkavat huhti-kesäkuussa ja niiden kesto on noin 3-4 kuukautta.

Elon eläke- ja vakuutuspalvelut on kehitysmyönteinen organisaatio, jossa panostetaan voimakkaasti erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen mm. analytiikan keinoin. Eläkeosaamisen lisäksi prosessien kehittäminen, uudet teknologiat sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita.

Kesätyöntekijänä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työskentelemään asiakaspalvelussamme, esimerkiksi ammatillisen kuntoutuksen, työkyvyttömyyseläkkeiden, vanhuuseläkkeiden, kansainvälisten eläkeasioiden, eläkkeiden maksannan tai työnantaja- tai yrittäjäasiakkaiden työeläkevakuutusten parissa.

Haemme joukkoomme dynaamisia tulevaisuuden osaajia! Esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, kauppatieteiden, oikeustieteiden, tietojenkäsittelytieteiden tai matematiikan opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi. Lisäksi katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen ja kiinnostuksen palvelumuotoiluun ja prosessien kehittämiseen sekä englannin ja ruotsin kielen taidon. Meiltä löytyy myös tehtäviä, joissa menestyäkseen hakijoilta odotetaan tilastollista ja analyyttista osaamista. Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa.

Saimme viime kesänä onnistuneita kokemuksia kesätöiden tekemisestä etänä samoin kuin perehdytyksestä ja tilanteen niin vaatiessa voimme toteuttaa saman tulevanakin kesänä. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä eläkealaan ja tuemme sinua työssäsi aktiivisesti. Kesän aikana pääset tutustumaan muihin talon kesätyöntekijöihin palkitun Kesähessut kehittää -tapaamisten kautta. Toiveenamme on, että kesätyöntekijällä olisi mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä kesän jälkeen.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 28.2. Kerrothan hakulomakkeen lopussa, minkä yksikön tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi.Täytä hakemus
 
Takaisin