Myyntineuvottelija

Asiakkaan kokemus on tärkein!

Asiakaskokemukseen vaikutetaan parhaimmassa tapauksessa jo ennen varsinaista asiakkuutta. Haluamme vastata asiakkaan tarpeeseen asiantuntijuudella ja tehdä helpoksi lakisääteisten eläkevakuutusasioiden hoitaminen. Pidämme tärkeänä asiakkaan tuntemusta ja kokemusta. Uskomme siihen, että paras asiantuntemus löytyy heiltä, jotka ovat asiakkaan kanssa päivittäin tekemisissä. Siksi haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden kehittää oman kehittymisen ohella myös toimintaamme.

Haemme Elon oman myynnin tiimiin myyntineuvottelijaa

Elolla on kolme strategisesti tärkeää kumppanikanavaa LähiTapiola, Fennia ja Turva, joiden kautta suurin osa asiakkuuksien myynnistä tapahtuu. Elon oman sähköisen kanavan rinnalle olemme perustaneet asiantuntijalähtöisen myyntitiimin, jonka tehtävänä on hankkia uusia asiakkaita yrittäjä - ja pk- sektorilla. Tässä huipputiimissä olisi paikka ehkä juuri sinulle. Tiimin kanssa pääset hyvin lähelle yrittäjien arkea ja voit vaikuttaa yrittäjien tietämykseen koko sosiaali - ja eläketurvasta. Puhelimessa tehtävä työ on olennainen osa toimenkuvaa, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja sinulla on sana hallussa. Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset luomaan uutta myyntikulttuuria Eloon. Pääset kehittämään uuden toiminnon toimintaa ja vastaat osaltasi tiimin tuloksellisuudesta. Sinulla on tärkeä yhteistyörooli markkinoinnin, viestinnän ja kehityksen kanssa.

Unelmiemme kandidaattina olet kiinnostunut asiakaspalvelutehtävästä ja sinulla on aito halu auttaa asiakasta. Toivomme että sinulla on jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta ja tunnet kiinnostusta myyntitehtäviin. Aktiivisuus, vahvat vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky ovat asioita, joilla itseäsi kuvaat.

Olet innokas kehittämään itseäsi ja innostut toiminnan kehittämisestä. Hyödynnät myös somen tuomat verkostot ja olet kiinnostunut käyttämään erilaisia kanavia ja työvälineitä saavuttaaksesi tavoitteet. Lisäksi sinulta edellytetään sujuvaa englanninkielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

  • huipputiimin ja mahtavat työkaverit
  • loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä oman kanavan toimintaa, myyntiä ja asiakkaiden palvelua
  • hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi
  • monipuolisen tehtävänkuvan.

Tehtävä on vakituinen, mutta kerrothan, jos olet kiinnostunut myös määräaikaisesta paikasta. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Maria Ihalainen, puh. 040 7301844. Pyydämme sinua täyttämään hakulomakkeen oheisen linkin kautta 7.3.2021 mennessä.

 

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 530 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa.Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 240 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 25 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.Täytä hakemus
 
Takaisin