Ajokortillisia siivoojia  
   
 
 

Etsimme tiimiimme ammattitaitoisia SIIVOOJIA , jotka tulevat huolehtimaan Lumo-asuinkiinteistöjen viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta Espoossa sekä Kauniaisissa. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli etsit säännöllistä kokoaikaista työtä ja haluat olla rakentamassa kanssamme parasta palvelukokemusta Lumo-asuinkiinteistöille. Olet innokas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan ammattilainen. Toivomme, että ammattitaidon lisäksi omaat ammattiylpeyttä ja halua kehittää palvelua sekä omaa työtäsi toimivammaksi. Tarvitset työssäsi B-ajokortin lisäksi sujuvaa suullista suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa huiputiimiä, jossa kaikki pääsevät aloittamaan työnsä elokuussa ja luomaan aivan uutta palvelua. ISS Palvelut tarjoaa valtakunnallisena toimijana kattavat kouluttautumis- ja uramahdollisuudet sekä tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään. Hakuaika päättyy 14.7.2020

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


 
Hakuaika päättyy: 14.7.2020

Täytä hakemus Takaisin