Kiinteistönhoitaja keikkatyöhön  
   
 
 

Etsimme joustavaa OSA-AIKAISTA KIINTEISTÖNHUOLLON TYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin  tehtäviin Lahteen. 

ISS kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa asiakkaillemme kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden hoitoa, valvontaa sekä pieniä teknisiä huoltoja. Tehokas ja asiakaslähtöinen palvelumme takaa kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden sekä turvallisuuden. 

Tehtävässä toimit osa-aikaisena vahvistuksena kiinteistönhuollon monipuolisissa tehtävissä eri asiakaskohteissamme. Tehtäviin kuuluu avustavia työtehtäviä kuten ruohonleikkuu, kitkentä, puhtaanapito sekä lumityöt.

Työaika vaihtelee kausiluontoisesti, kesällä töitä on tarjolla enemmän ja talvikaudella taas vähemmän. Pääsääntöisesti työvuorot kuitenkin sijoittuvat arkipäiville ja päivävuoroon. Kerrothan hakemuksessasi, miten olisit käytettävissä. 

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Emme edellytä aikaisempaa alan työkokemusta tai koulutusta, vaikka katsommekin sen eduksesi, kuten myös kiinteistönhuollossa käytettävien koneiden käyttökokemunksen. Tarvitset kuitenkin B-ajokortin. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä hyvää tilannetajua.

Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Lisäksi saat tueksesi asiantuntevan tiimin tuen, jolla on ammattitaitoa sekä ratkaisukykyä. ISS Palvelut tarjoaa valtakunnallisena toimijana kattavat ura- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuit ja tilanteeseesi sopisi keikkaluontoinen päivätyö, hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.7.2020 mennessä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka - 
Hakuaika päättyy: 12.7.2020

Täytä hakemus Takaisin