Viikonloppu Siivoojia matkailukeskukseen  
   
 
 

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta matkailukohteessa Kuopiossa. Kohteessa siivotaan mm. ravintola, - pukuhuone sekä saunatiloja. Työajat ovat lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6 – 11.30 välille. Päivässä tunteja kertyy 5,5h ja viikossa 11h.  Lisätunteja on mahdollista saada muista kohteista. Työsuhde on osa- aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle!

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme ne eduksi. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.9.2020. Työt pääset aloittamaan vaikka heti joten hae pian!

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka –

 
Hakuaika päättyy: 27.9.2020

Täytä hakemus Takaisin