Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Kemi-Tornio  
   
 
 

Haemme nyt TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA teollisuuden kohteeseen KEMI-TORNIO ALUEELLE.

Tässä tehtävässä toimit tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä teollisuuden asiakaskohteessamme. Työvuorot tulevat sijoittumaan monipuolisesti arkipäiville ja viikonlopuille klo 7 – 18 välille. Tarpeet voivat tulla lyhyelläkin varoitusajalla tai sopimuksen mukaan teet pidempiä tuurauksia. Kerro meille rohkeasti, miten olet käytettävissä ja minkälainen elämäntilanteesi on tällä hetkellä. Työsuhde tulee olemaan tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivoustyökokemuksen sekä alalle sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta työvuorojen suhteen. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, B-ajokortin sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta., tässä tehtävässä PL3 (11,43€/tunti). Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä digilehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat lokakuussa 2020 ja aloitamme haastattelut viimeistään elokuun aikana. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

 
Hakuaika päättyy: 1.11.2020

Täytä hakemus Takaisin