Siivooja Kemiin  
   
 
 
Tiimimme Kemissä kaipaa vahvistusta! 

Haemme SIIVOOJAA Kemin kaivokselle! Haemme niin kokoaikaisia (37,5h/viikko) kuin tarvittaessa töihin kutsuttavia tekijöitä. Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 7:00-15:00. Työsuhteet ovat vakituisia. Kerrothan hakemuksessasi haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Vaikka toki luemme kokemuksen ja koulutuksen eduksi, ASENNE ratkaisee! Siivoustyö on fyysistä, tässä kohteessa liikutaan paljon, joten tarvitset hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään myös maan alla, sinne kulku tapahtuu autolla, joten ajokortti tai oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Turvallisuus on tärkeimpiä arvojamme. Kohteen turvallisuuskoulutukset järjestetään joko suomeksi tai englanniksi - sinun tulisi siis hallita ainakin toinen näistä kielistä hyvin. Kohde on raskaan teollisuuden tehdasympäristö, työtä tehdään suojavaatteet päällä. On tärkeää, että ymmärrät suojautumisen merkityksen osana turvallista työotetta. 

Tässä haastavassa kohteessa sinua tukevat mahtavat työkaverit, jotka perehdyttävät sinut kattavasti tehtävään.

Heräsikö mielenkiintosi? Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaikaa on 31.12.2020 asti, mutta haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä - älä siis aikaile! 


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.
 
Hakuaika päättyy: 31.12.2020

Täytä hakemus Takaisin