Palveluesimies  
   
 
 

Etsimme nyt PALVELUESIMIESTÄ Oulun alueelle 

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tiloja, joissa on hyvä olla.

Haemme nyt palveluesimiestä vastaamaan ateria-, siivous- ja virastomestaripalveluiden tuottamisesta kannattavasti, sujuvasti ja asiakassopimuksen mukaisesti julkisen sektorin kohteissa.

Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Palveluesimiehenä vastaat nimetyn asiakkuuden ateria-, siivous- ja virastomestaripalveluiden  tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeitä painopisteitä on päivittäisen työn kehittäminen vastuu alueesi kohteissa, laadun varmistaminen ja oman henkilöstön läsnäoleva johtaminen. Työturvallisuus, työhyvinvointi ja työviihtyvyys ovat keskeisiä tekijöitä työssä menestymisen kannalta.

Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyrityksen edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin ja noin klo 6-18 välille. Raportoit tehtävässä aluepäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi edellytämme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutustaustaa (siivousteknikko, restoomi tai kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto). Hallitset taloushallinnon perusteet sekä omaat hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että olet puhtauspalvelualan ammattilainen ja seuraat alan kehitystä ja olet myös valmis oppimaan uutta. B-ajokortti on välttämätön ja eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan koulutukset.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakaan ja monipuolisen työpaikan nykyaikaisessa ja kehittyvässä yrityksessämme, jossa myös sinun ammatillista oppimistasi ja urakehitystäsi tuetaan. Tule kanssamme tekemään tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla ja rakentamaan omaa ISS urapolkuasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2021. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös CV:si.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteista iss.fi ja issyritysvastuuraportti.fi.
 

- ISS on savuton työpaikka -

 
Hakuaika päättyy: 31.1.2021

Täytä hakemus Takaisin