Kesätyöntekijöitä Nurmoon matalapainepesuun  
   
 
 

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Nurmoon.

ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Viihdyt tehtävässä, jos tykkäät fyysisesti raskaasta työstä, olet luonteeltasi tarkka ja haluat hoitaa hommat loppuun sekä nukut mielelläsi aamuisin.

Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun ja töitä tehdään pääsääntöisesti ilta –ja yöaikaan. Töitä on tarjolla koko kesäksi, mutta osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuun alusta alkaen. Ilmoitathan siis hakemuksessasi mille ajalle haet työtä. Kerro myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuus- tai ajokortti. Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä.

Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!ISS Palvelut Logo      Vastuullinen kesaduunikampanja -19

 
Hakuaika päättyy: 31.3.2021

Täytä hakemus Takaisin