LVIK-Työnjohtaja  
   
 
 

Etsimme nyt tekniseen yksikköömme LVIK-TYÖNJOHTAJAA Lahden alueelle.

ISS Tekniset Palvelut tuottaa kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, kiinteistöjen korjausta ja uudistamisprojekteja. Meillä on valtakunnallisesti kattava osaaminen kaikkiin taloteknisiin tarpeisiin rakennusautomaatiosta paloturvallisuuspalveluihin ja ilmanvaihtojärjestelmistä sähkötekniikkaan. Yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Erikoisalueenamme on liike- ja toimitilakiinteistöt.

Työnjohtajana vastaat LVIK-töistä asiakkuuksissamme Lahden alueella. Toimit tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (LVI-insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Erityisesti arvostamme kiinnostustasi hyvään henkilöstöjohtamiseen. Olet helposti lähestyttävä, toimit vastuullisesti ja tavoitteellisesti aina ISS:n arvojen ja palvelulupauksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi monipuolisessa tehtävässä nykyaikaisten ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluiden parissa. Osana suurta kansainvälistä konsernia ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja tekemään tiloja, joissa on hyvä olla!

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 10.3.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tommi Vanhala, +358 40 594 8631.  

 
Hakuaika päättyy: 10.3.2021

Täytä hakemus Takaisin