Kesätyöntekijöitä puhdastilasiivoukseen  
   
 
 

Haemme nyt SIIVOOJIA KESÄTÖIHIN asiakaskohteeseemme lääketeollisuusympäristöön TURKUUN.

Tässä tehtävässä teet puhdastilasiivousta lääketeollisuuskohteessa. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 6 – 17 välillä. Työvuorot ovat pituudeltaan 7,5 tuntia ja tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen kesäsijaisuus. Tehtävään valituille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Tähän tehtävään toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja katsomme eduksesi kokemuksen puhdastilasiivouksesta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan turvallisessa ja kannustavassa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamysTule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 7.3.2021. Työt alkavat 17.5.2021, kerrothan hakemuksessasi mihin saakka olet käytettävissä kesätöissä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

 
Hakuaika päättyy: 7.3.2021

Täytä hakemus Takaisin