Sähköasentaja teollisuusympäristöön  
   
 
 

Haemme nyt ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA avainasiakaskohteeseemme NOKIALLE.

Tehtävässä toimit itsenäisesti vaativassa tehdasympäristössä hoitaen sähköjärjestelmien ylläpitoa ja ennakkohuoltoja. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä kiinteistöhuollon että talotekniikan ammattilaisia. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–16 välillä, mutta saatamme tarvita työpanostasi myös pääsääntöisen työajan ulkopuolella. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Tähän tehtävään edellytämme sähköasentajan perus- tai ammattitutkintoa sekä vankkaa kokemusta sähköasentajan työstä. Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen teollisuusympäristössä toimimisesta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä työskennellä niin tiimissä kuin myös itsenäisesti kantaen vastuuta omasta työstä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, ajantasaiset IT-taidot, B-ajokortin sekä hyvää suomen kielen taitoa. Luotamme ratkaisukykyysi ja saat järjestää työsi parhaaksi näkemälläsi tavalla.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Käy tutustumassa talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi.Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 7.3.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 8 - 15 välillä tekninen manageri Juho Welling p. +358469228694.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

 
Hakuaika päättyy: 7.3.2021

Täytä hakemus Takaisin