Monipalvelutyöntekijöitä, Sotkamo/Vuokatti  
   
 
 

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?

Etsimme reippaita MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ kesälomasijaisuuksiin Vuokattiin.

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaskohteemme siivous sekä erilaiset tehtävät ateriapalveluissa,mm. aamupalan valmistusta sekä astiahuoltoa. Työtä tehdään kaikkina viikon päivinä ja vuorot sijoittuvat klo 6 – 16 välille. Työvuorot ovat pituudeltaan 4-8 tuntia, viikkotasolla työtunteja kertyy 16–30 tuntia. Työvuorot saat tietoosi hyvissä ajoin. Työt ovat määräaikaisia kesälomasijaisuuksia, jotka sijoittuvat aikavälille 1.5. – 31.8.2021, sopimuksen mukaan. Kerrothan siis hakemuksessa, millä aikavälillä pystyt työskentelemään.

Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyysAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus tai hygieniapassi ei ole välttämättömiä, mutta ne katsotaan eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä tai viimeistään 15.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/

Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.

- ISS on savuton työpaikka -

 

 
Hakuaika päättyy: 15.4.2021

Täytä hakemus Takaisin