Palvelupäällikkö (ateria- ja siivouspalvelut)  
   
 
 

Haemme kokenutta PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ateria- ja siivouspalveluiden tuottamisesta Paimion kaupungin alueelle.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen. 

Palvelupäällikkönä vastaat ISS monipalvelukohteiden johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä tiimisi ja asiakkaan kanssa. Raportoit tehtävässä liiketoimintayksikön aluepäällikölle. Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle asiakaslähtöisesti operoivalle ISS tiimillesi, johon kuuluu ravintolahenkilökuntaa, siivoojia ja monipalvelutyöntekijöitä. Vastaat monipalvelun tuloksellisen toiminnan suunnittelusta ja työn päivittäisestä johtamisesta ja toteuttamisesta. Olet päämäärätietoinen asiakassuhteiden kehittäjä ja ylläpitäjä tehden tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta, raportoinnista ja koordinoit tuotannon sujuvuutta, laatua sekä työturvallisuutta. Olet asioiden taitava junailija ja nautit itsenäisestä, tulosvastuullisesta työroolista. Tarjoamme sinulle starttikohteen, paljon kiinnostavia ja monipuolisia haasteita ja tiimin, jonka rekrytointiin toivomme sinun osallistuvan kanssamme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vankka kokemus vastaavista tehtävistä julkisella sektorilla sekä vahvaa näyttöä palvelujen tuloksekkaasta johtamisesta. Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa ja kykyä kehittää itsenäisesti palvelutuotantoa sekä laadullisesti, että taloudellisesti. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus; esimerkiksi restonomi ja omaat alalla vaadittavia pätevyyksiä kuten hygienia-, ympäristö- ja ravitsemuspassia sekä työturvallisuuskortti. Muu koulutus, esimerkiksi siivousteknikko tai kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto katsotaan tehtävässä eduksi. 

Työskentelytyylisi on systemaattinen ja järjestelmällinen, nautit asioiden hallinnasta, organisoinnista ja tavoitteiden loppuun saattamisesta. Taloudellisten lukujen analysointi on sinulle vaivatonta ja mieleistä, teet niiden pohjalta itsenäisesti toimenpiteitä ja viet ne käytäntöön. Sinulla on hyvät, ajantasaiset it taidot ja erilaisten alalla käytössä olevien järjestelmien käyttö on sinulle vaivatonta. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Valitun henkilön on toimitettava lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakaan ja monipuolisen työpaikan nykyaikaisessa ja kehittyvässä yrityksessämme, jossa myös sinun ammatillista oppimistasi, urakehitystäsi ja onnistumistasi tuetaan. Tule kanssamme rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse arkisin klo 16-17 aluepäällikkö, Heidi Hujanen 050 345 9607. Jätäthän viestin, mikäli puheluusi ei juuri voida vastata.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 25.4.2021. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös CV:si.
 
Hakuaika päättyy: 25.4.2021

Täytä hakemus Takaisin