Osa-aikaisia siivoojia Kemiin  
   
 
 

Nautitko siitä, kun pääset näkemään oman työsi jäljen? Haluatko mukaan joukkoomme luomaa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme KEMIIN SIIVOOJIA!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta tehdasympäristössä. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 06:00-16:00 välillä, toisinaan on tarjolla myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on osa-aikainen (30-37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työhön valituilta edellytetään ajokorttia.

Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä, mutta katsomme eduksesi aiemman kokemuksen siivoustyöstä. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae mukaan mainioon työporukkaamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 18.04.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


 
Hakuaika päättyy: 18.4.2021

Täytä hakemus Takaisin