Vakituinen siivooja Tornioon  
   
 
 

Haemme nyt KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme TORNIOON!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tässä tehtävässä huolehdit toimisto -ja myymälätilojen ylläpitosiivouksesta asiakaskohteissamme Torniossa. Työtä tehdään pääasiassa arkipäivinä klo 6 – 15 välillä, satunnaisesti on myös lauantaivuoroja. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä tarvitset ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, päästäksesi liikkumaan eri kohteissamme.

Mikäli olet oma-aloitteinen, tarkka ja tunnollinen, tämä työ voi olla sinua varten! Perehdytämme tehtävään kattavasti, mutta katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja toivomme, että suomen kielen taitosi on sujuvaa, sillä kohteissa palvellaan asiakkaita suomen kielellä. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tai viimeistään 18.04.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


 
Hakuaika päättyy: 18.4.2021

Täytä hakemus Takaisin