Vakituinen siivooja Simoon  
   
 
 

Etsitkö töitä tilojen puhtaanapidon parista? Haemme tiimiimme SIMOON SIIVOOJAA!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Työtehtävissäsi vastaat ylläpitosiivouksista asiakaskohteissamme toimisto -ja myymäläympäristöissä. Edellytämme tehtävään valitulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä kohteet sijaitsevat Simo-Kuivaniemi välisillä alueilla. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 06:00-14:00 välillä, oman mielenkiinnon mukaan on mahdollisuus myös viikonloppuvuoroihin. Työsuhde on osa-aikainen (32h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. 

Tähän tehtävään edellytämme alan koulutusta ja toivomme, että sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae mukaan ammattitaitoiseen ja innostavaan työporukkaamme! Hakuaikaa on 18.04.2021 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


 
Hakuaika päättyy: 18.4.2021

Täytä hakemus Takaisin