Tarvittaessa töihin kutsuttava monipalvelutyöntekijä  
   
 
 

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme HAUKIPUTAALLE kouluympäristöön.

Tässä tehtävässä yhdistyy sulavasti keittiö- että puhtaanapitoalan työtehtävät muodostaen työpäivistäsi monipuolisia ja mielekkäitä. Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu pääasiallisesti kohteen ylläpitosiivousta ja valmistuskeittiön avustavia työtehtäviä kuten astiahuoltoa ja ruuan esillepanoa. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 5 - 13 välille. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava (0-37,5h/viikko) ja vakituinen. Tuurauksia voi olla myös Kiimingin ja Ylikiimingin kohteissa.

Haemme tehtävään reipasta ja joustavalla asenteella varustettua tiimityöskentelijää. Soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen katsomme eduksesi (kiinteistöpalvelu- tai matkailu- ja ravintola-alalta.) Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokortin ja normaalin fyysisen peruskunnon. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 18.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun vaihteessa.

ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.

- ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla! -

 
Hakuaika päättyy: 18.4.2021

Täytä hakemus Takaisin