Valmistuskeittiön vuoropäällikkö  
   
 
 

Onko intohimonasi hyvä ruoka ja asiakaspalvelu? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.

Etsimme nyt VALMISTUSKEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ asiakaskohteeseemme PAIMIOON

Tarjoamme maistuvia ja terveellisiä aterioita alueen päiväkotien, koulujen ja hoivalaitosten asiakkaille ja henkilökunnalle sekä herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin.

Valmistuskeittiön vuoropäällikkönä vastaat käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta sekä osallistut itse aktiivisesti toimipaikkasi ruokatuotantoon. Työtehtäviisi kuuluu tuotantosuunnitelmien muokkausta, raaka-ainetilausten tekemistä, huolehdit myös ateria- ja tarjoilutilausten vastaanottamisesta sekä toimitusten laadusta ja oikea-aikaisuudesta. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 18 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa 2021.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden työkokemusta kokin ja suurkeittiön vuoropäällikön tehtävistä sekä hygieniapassia. Eduksi katsomme suurtalousesimiehen tai restonomin tutkinnon.Työturvallisuus- ja EA-kortit, ravitsemus- ja ympäristöpassit sekä B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja johtamistaitoja. Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli olet hyvä organisoimaan työtehtäviä, sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.5.20201.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

 
Hakuaika päättyy: 9.5.2021

Täytä hakemus Takaisin