Sprinkleriasentaja Nokialle  
   
 
 

Etsimme nyt SPRINKLERIASENTAJAA tiimiimme NOKIALLE.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Toivomme löytävämme joukkoomme ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.

Sprinkleriasentajana
 vastaat asiakaskohteidemme haastavista paloturvallisuuslaitteistojen huolto- ja korjaustehtävistä. Toimipisteesi sijaitsee Nokialla, mutta työssäsi liikut autolla eri kohteissamme. Työtä teemme pääsääntöisesti tiimissä ja yhdessä työparin kanssa. Työ on arkipäiville sijoittuvaa päivätyötä klo 7-15.30, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja päivystysvalmiutta.

Olet alan ammattilainen ja kykenet toimimaan itsenäisesti kentällä. Sinulla on jo paloturvallisuusalan tuntemusta ja kokemusta sprinklerijärjestelmien huolto- ja asennustöistä. Sinulta löytyy myös yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työsi laadulla on sinulle merkitystä. Ajokortti on ehdoton edellytys. Myös kokemukset muista paloturvallisuusjärjestelmien/-laitteiden huoltotehtävistä katsotaan eduksi, erityisesti kokemus vaahtosammutusjärjestelmistä. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen, toimivan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.6.2021 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Voit tutustua paremmin tiimimme toimintaan asiakaskohteessamme alla olevan linkin kautta:

https://blogi.iss.fi/asiakkaatkertovat/issn-moniosaajat-auttavat-nokian-renkailla-toisiaan-yli-tiimirajojen/


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

 

 
Hakuaika päättyy: 22.6.2021

Täytä hakemus Takaisin