Monipalvelutyöntekijä Kiiminkiin  
   
 
 

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN koulun jakelukeittiötehtäviin.

Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu erilaisia tehtäviä jakelukeittiöissä (esim. astiahuoltoa, lounaslinjastosta huolehtimista, pienimuotoista ruoanlaittoa). Työt sijoittuvat arkipäiville klo 8.30 – 14.30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (6 h/päivä). Tässä tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä tarvittaessa lisätöitä. Palkkaus on Majoitus-, ravitsemus- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukainen.

Haemme tehtävään reipasta ja joustavalla asenteella varustettua tiimityöskentelijää. Soveltuvan koulutuksen ja parin vuoden työkokemuksen katsomme eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, perus atk-taidot järjestelmien käytön johdosta sekä hyvän fyysisen peruskunnon. Hygieniapassi on pakollinen tässä tehtävässä. Ajokortin ja oman auton käyttö mahdollisuuden katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 4.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat elokuussa 2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

 
Hakuaika päättyy: 4.7.2021

Täytä hakemus Takaisin