Monipalvelutyöntekijä Kiiminkiin  
   
 
 

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteiseemme KIIMINKIIN.

Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu pääasiallisesti valmistuskeittiön tehtävät (esim. ruokien annostelua ja pakkaamista sekä ruokien lähettämistä). Työt sijoittuvat arkipäiville klo 6 – 12/14 välille, 4-6 h/päivä. Mahdollisuus tehdä lisätöitä. Työsuhde on osa-aikainen (20 h/viikko) ja vakituinen. Palkkaus on Majoitus-, ravitsemus- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukainen.

Haemme tehtävään reipasta ja joustavalla asenteella varustettua tiimityöskentelijää. Soveltuvan koulutuksen ja parin vuoden työkokemuksen katsomme eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. Hygieniapassi on pakollinen tässä tehtävässä. Ajokortin ja oman auton käyttö mahdollisuuden katsomme eduksesi.

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 4.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat elokuun alussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

 
Hakuaika päättyy: 4.7.2021

Täytä hakemus Takaisin