Tekninen kiinteistönhoitaja Kuusamoon  
   
 
 

Haemme ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Kuusamoon.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät, kuten huolto ja kunnostustyöt sisä, - ja ulkoalueilla asiakaskohteissamme. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä, mutta tehtävään sisältyy myös säännöllinen päivystysvalmius joka viides viikko. Työsuhde on vakituinen ja alkaa elokuussa.

Etsimämme henkilö voi olla alan rautainen ammattilainen tai uusi kyky joka on valmis kehittymään ja oppimaan. Sopiva koulutus tehtävään voi olla esim. LVI-asentajan, sähköasentajan-, talonrakentajan-, tai kiinteistönhoitajan koulutus. Työtehtävät on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan mutta eduksi katsomme koneajotaidon, kokemuksen korjausrakentamisesta sekä LVI- asennustöistä, kiinteistöautomaation tuntemuksen, huoltokirjaosaamisen sekä taloteknisten prosessien hallinnan. Työn sujuvuuden kannalta tarvitset B-luokan ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Toivomme sinun olevan motivoitunut, oppimishaluinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Viihdyt ulkona, olet tottunut fyysiseen työhön etkä pelkää ottaa vastuuta. Omaat perus ATK- taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Liity osaksi ammattitoista työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.7.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin