Kokouspalveluhenkilö  
   
 
 

Haemme nyt KOKOUSPALVELUHENKILÖÄ HELSINGIN RUOHOLAHTEEN toimistokohteeseen.

Kokouspalveluhenkilönä työnkuvaasi kuuluu asiakkaan kokouspalveluiden suunnittelu ja toteutus. Keskeisiä työtehtäviä ovat tilaisuuksien suunnittelu yhdessä tilaajan kanssa, tilattujen tarjoilujen suunnittelu ja valmistaminen, raaka-ainetilaukset, tapahtumien sujuvuuden varmistaminen tilaisuuksien aikana sekä tilojen ja laitteiden puhtaanapitoa. Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiville klo 8 - 16 välille. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta, joiden mukaan tehtävän palkkaus myös määräytyy. Tehtävän palkkahaarukka on 1848 - 2037 euroa kuukausiansiona, jonka suuruuteen vaikuttaa valitun henkilön osaamistausta. Työ sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa.

Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa vastaavaa työkokemusta, joka voi olla matkailu- ja ravitsemisalalta tai asiakaspalvelutehtävistä. Katsomme tehtävää tukevan koulutuksen eduksesi (esim. mara- tai liiketalouden puolelta). Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, vastuullisuutta sekä tinkimätöntä asiakaslähtöisyyttä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ajan tasalla olevia tietoteknisiä taitoja sekä kykyä työskennellä tehokkaasti yksin ja asiakkaan kanssa yhteistyötä tehden.

Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen työpaikan. Mahdollistamme sinulle hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla hyvät työvälineet. ISS Palveluilla panostamme talon sisäisiin urapolkuihin sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Talon sisäisillä koulutuksilla kehitämme mm. henkilöstömme asiakaspalvelu, työturvallisuus- sekä vastuullisuusosaamista. Lisäksi kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme myös tutkintotavoitteista kouluttautumista. Tule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla.

Kiinnostaako minkälaisia urapolkuja työntekijöillemme on löydetty talon sisältä? Käy lukemassa kuinka Sonja on kehittynyt urapolullaan kokousemännästä Key Account Manageriksi: https://toissa.iss.fi/artikkelit/inspiroidun-tulevaisuuden-palveluiden-suunnittelusta

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.7.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Tulemme käyttämään haastattelujen tukena videohaastattelutyökalua. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun 2021 loppupuolella.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin