Siivooja iltavuoroihin  
   
 
 

Etsitkö vakituista työtä tilojen puhtaanapidon parista? Olisitko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Haemme SIIVOOJAA ESPOON PERKKAALLE uuteen alkavaan kohteeseemme!

Työtehtävissä vastaat ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin iltavuoroissa klo 16:00-21:00 välillä, 4h/päivä. Työsuhde on osa-aikainen (20h/viikko) ja vakituinen.

Aiemman kokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutuksen katsomme eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi - innokkuus uuden oppimista kohtaan sekä aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla! Kohteessa palvellaan myös kansainvälisiä asiakkaita, joten kykenet kommunikoimaan sujuvasti päivittäisessä työskentelyssäsi suomen lisäksi myös englannin kielellä. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja tartut työhön aina iloisin mielin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta. Työn fyysisyyden vuoksi, hyvä peruskunto on suotavaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kannustavan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 25.07.2021 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Ensimmäiset haastattelut järjestetään viikolla 30. Työt alkavat elokuussa 2021.

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> [LINKKI: https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin