Kiinteistönhuollon palveluohjaaja  
   
 
 

Haemme nyt KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUOHJAAJAA asiakaskohteisiimme HÄMEENLINNAN ALUEELLE.

Palveluohjaajan tehtäviä ovat mm. kiinteistöauditoinnit, kiinteistöjen laatukierrokset, kiinteistönhoitajien tekninen ohjaaminen/tukeminen/perehdytys, työvuorojen suunnittelu, huoltokirjojen seuranta, päivystysohjeen- ja vuorojen ylläpito sekä suunnittelu, uusien kohteiden haltuunottoprosessi, ostolaskujen käsittely ja tiliöinti, ecom -lähetteiden käsittely, kiinteistönhoitotöiden päivittäinen kenttäorganisointi sekä kiinteistönhoitajien poissaolotuuraus tarvittaessa. Työ on vakituinen arkityö, jossa työajat sijoittuvat klo 7 - 15 välille.

Tähän tehtävään toivomme, että sinulla olisi kokemusta vastaavanlaisesta työstä joko esimiestehtävistä tai työnjohdosta. Katsomme eduksesi tehtävää tukevat koulutukset sekä suoritetut ammattipätevyydet. Tehtävässä menestymiseen tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, jotta pääset liikkumaan joustavasti kohteiden välillä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on tapamme tehdä töitä ja haluamme, että jokainen ISS:läinen pysyy terveenä ja osaa tehdä työnsä aina turvallisesti. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Tuemme myös eri elämäntilanteissa olevia työntekijöitä ja mahdollistamme yksilöllisten urapolkujen kehittymistä talon sisällä. Käy tutustumassa talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi. Tule mukaan luomaan tiloja joissa on hyvä olla.

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Toni Uusitalo (p. 0504315070) viikolla 26 ma-pe klo 8-16 välillä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin