Kokoaikainen siivooja iltavuoroon  
   
 
 

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko tiimityöskentelijä ja kaipaat iltoihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Etsimme ammattitaitoisia SIIVOOJIA kokoaikaiseen työsuhteeseen Imatralle.

Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä koulukohteissa Imatralla. Työaika on arkisin klo 12–21 välillä ja työsuhde on kokoaikainen. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!

Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta tai puhdistuspalvelualan koulutusta. Työskentelet asiakaslähtöisesti, olet huolellinen ja pidät tiimityöskentelystä. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.

Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.7.2021.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin