Kokki  
   
 
 

Onko intohimonasi ruoanlaitto ja kaipaat uusia haasteita?

Haemme ammattitaitoista KOKKIA kouluympäristöön HELSINGIN ETELÄ-HAAGAAN!

Tehtävässä pääset valmistamaan monipuolista lounasruokaa, paneutuen myös erityisruokavalioihin ja kasvisruokiin. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua sekä kassatyöskentelyä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6:00-16:00 välille, mutta satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja odotamme sinun pystyvän aloittamaan viimeistään 9.8.2021.

Edellytämme tehtävään valitulta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokin tutkintoa. Dieettikokin erikoisammattitutkinnon sekä Fredmanin ja Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemuksen katsomme eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja idearikas, ja omaat paineensietokykyä kovankin kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja kommunikoit päivittäisessä työskentelyssäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet positiivisella ja asiakaslähtöisellä asenteella osaltasi mukana luomassa tiloja, joissa kaikkien on hyvä olla!

Oppilaitosympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.7.2021. Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana, mutta paikka täytetään vasta hakuajan päätyttyä.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

 

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin