Kokoaikainen monipalvelutyöntekijä  
   
 
 

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? 

Etsimme nyt iloista ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ päiväkotikohteisiin OULUUN!   

Tehtävässäsi vastaat Tuira – Hönttämäki – Koskela -alueella sijaitsevien päiväkotikohteidemme siisteydestä sekä monipuolisista ruokahuollon avustavista tehtävistä, kuten astiahuollosta sekä ruokien pakkaamisesta ja esillepanosta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6 – 18 välille, 37,5 h/viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia sekä aiempaa työkokemusta keittiöpuolen tehtävistä. Kokemus siivoustyöstä sekä puhdistus -tai ruokapalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Tässä tehtävässä työskentelet lasten parissa, joten ymmärrät, että työympäristö voi olla välillä meluisakin ja osaat tarvittaessa ohjata pieniä asiakkaitasi. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. 

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.7.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

 

 
Hakuaika päättyy: 25.7.2021

Täytä hakemus Takaisin