Kokoaikainen dieettikokki Paimioon  
   
 
 

Etsimme nyt ravitsemukseen ja erityisruokavalioihin perehtynyttä DIEETTIKOKKIA Paimioon.

Työskentelet keskuskeittiöllä kokkitiimissä ja päävastuunasi on alueen päiväkotien, koulujen ja hoivalaitosten maistuvien ja terveellisten erityisruokavalioaterioiden suunnitteleminen ja valmistaminen. Tarvittaessa teet muitakin aterioita ja herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin. Osallistut asiakaspalveluun, omavalvontamittauksiin, raaka-aineiden tilauksien tekemiseen, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin, toimitettavien tuotteiden pakkaamiseen, sekä keittiön tilojen ja laitteiden päivittäiseen puhtaanapitoon ja astiahuoltoon.

Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 18 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä dieettikokin erikoisammattitutkintoa tai muuta catering-alan koulutusta sekä työssä hankittua kokemusta erityisruokavalioiden valmistamisesta.  Arvostamme kokemusta keskuskeittiötoiminnasta ja suurten ateriamäärien valmistamisesta. Työturvallisuus- ja EA-kortit, ravitsemus- ja ympäristöpassit sekä B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet tarkka ja huolellinen, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.

 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan. 

 
Hakuaika päättyy: 28.7.2021

Täytä hakemus Takaisin