Monipalvelutyöntekijä hoiva-alan kohteeseen  
   
 
 

Etsimme nyt vastuuntuntoista ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ hoiva-alan asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteesi siisteydestä sekä monipuolisista keittiön tehtävistä. Vastuullasi on myös osin ruoan valmistusta joten odotamme sinun hallitsevan ruoan valmistuksen perusteet. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä työvuorolistan mukaisesti klo 6 – 19.30 välisenä aikana. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 11.8.2021.

Haemme tehtävään sinua, jolla on aito halu palvella asiakasta ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on ketterä työote ja oma-aloitteisuutesi sekä monipuolinen osaamisesi ovat valttikorttejasi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Puhtauspalvelu- tai catering-alan koulutuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen peruskunnon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.7.20201.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com. 
Hakuaika päättyy: 28.7.2021

Täytä hakemus Takaisin