Suurtalouskokki  
   
 
 

Haemme maukasta ruokaa valmistavaa,asiakaspalveluhenkistä SUURTALOUSKOKKIA Kiiminkiin valmistuskeittiöön.

Kokkina pääasiallinen tehtäväsi on valmistaa maistuvia ja terveellisiä aterioita toimitettavaksi Kiimingin alueen päiväkotien, koulujen ja hoivalaitosten jakelukeittiöille sekä herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin. Osallistut myös toimitettavien tuotteiden pakkaamiseen, omavalvontamittauksiin, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin sekä keittiön tilojen ja laitteiden päivittäiseen puhtaanapitoon. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa  elokuussa 2021.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta, vähintään kahden vuoden työkokemusta suurtalouskokin työstä, kokemusta keskuskeittiötoiminnasta ja suurten ateriamäärien valmistamisesta sekä hygieniapassia. Cook-and-chill ja kylmävalmistusmenetelmien tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.8.20201.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com. 
Hakuaika päättyy: 1.8.2021

Täytä hakemus Takaisin