Määräaikainen siivooja myymäläympäristöön  
   
 
 

Etsitkö fyysistä työtä? Kaipaatko lisätienestiä siivoustyön parissa?

Haemme nyt reipasta ja asiakaslähtöistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme OUTOKUMPUUN.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Työtehtävissäsi vastaat ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Töitä tehdään neljästi viikossa klo 06:00-21:00 välillä, noin 2h/kerta. Saat mahdollisuuden myös itse vaikuttaa tehtävän suorittamisen aikaan. Työsuhde on osa-aikainen (n.8h/vko) ja määräaikainen sijaisuus 31.12.2021 asti, mutta jatko on mahdollinen.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat tunnollisen ja oma-aloitteisen työotteen sekä aurinkoisen palveluasenteen! Luemme aiemman kokemuksen siivoustyöstä eduksi, mutta perehdytämme sinut kattavasti tehtävään. Sinulta löytyy oman työn organisointikykyä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita hoitaaksesi. Työpäivät sisältävät paljon liikkumista kohteessa, joten hyvä peruskunto on suotavaa.

Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit loistaa! Pääset osaksi arvostavaa ja turvallista työympäristöä, jossa tehdään työtä, jolla on merkitystä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palveluilla saat myös mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja löytää oman innostavan urapolkusi!

Kiinnostuitko? Hae mukaan ISS:n tiimiin ja täytä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

 
Hakuaika päättyy: 29.9.2021

Täytä hakemus Takaisin