Ravintolapalvelutyöntekijä Ouluun  
   
 
 

Etsimme nyt RAVINTOLAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ OULUUN!

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.

Toimit monipalvelutiimissä ja tehtävässäsi vastaat päiväkoti- ja koulukohteemme monipuolisista keittiön tehtävistä, kuten ruoan lämmityksestä, tarjoilusta ja astiahuollosta sekä ruokailutilojen puhtaanapidosta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7:30-15:00 välille ja on kokoaikainen sekä voimassa toistaiseksi. 

Sinulla on alan koulutus ja vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Viihdyt lasten kanssa, olet tunnollinen ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Kykenet kommunikoimaan suomen kielellä ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka haluaa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Hygieapassi on välttämätön tässä tehtävässä. Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Hae mukaan mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.10.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun voivan aloittaa lokakuussa.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
 
Hakuaika päättyy: 3.10.2021

Täytä hakemus Takaisin