Tuotantopäällikkö sairaalan ravintokeskukseen  
   
 
 

Haemme nyt TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Lahteen sairaalan ravintokeskukseen

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Tuotantopäällikkönä vastaat nimetyn julkishallinnon asiakkuuden ravintokeskuksen ateriatuotannon suunnittelusta, päivittäisjohtamisesta, kehittämisestä ja laadusta. Vastaat omavalvonnan toteutumisesta ja keittiötyönturvallisuudesta, opastat ja perehdytät ravintokeskuksen tiimiä. Olet mukana toteuttamassa asiakasyhteistyötä sairaalassa toimivien eri sidosryhmien kanssa

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin noin klo 7:00-17:00 välille, mutta koska tarjoamme asiakkaille palvelua vuoden jokaisena päivänä edellytämme joustavuutta tarvittaessa. Raportoit tehtävässäsi palvelupäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta sairaala tai vastaavassa ympäristössä toimimisesta.Tunnet erilaisia tuotantomenetelmiä, olet vastuuntuntoinen ja halukas oppimaan uutta. Eduksi katsomme kokemusta muutosjohtamisen prosessista ja uusien tuotantomenetelmien käyttöönotosta. Sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä esimerkiksi Aromi. Olet taitava neuvottelemaan ja viestimään ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, seuraat alan kehitystä ja työskentelytapasi on järjestelmällinen, taustaltasi olet nuhteeton.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi/ viimeistään 26.9.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rusanen Riikka arkisin klo: 15:00-16:00 puh. +35850 575 2489

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

 
Hakuaika päättyy: 26.9.2021

Täytä hakemus Takaisin