Aamuvirkku osa-aikainen siivooja Tampereelle  
   
 
 

Pidätkö nopea tempoisesta fyysisestä työstä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA Tampereelle.

Työssä vastaat kahden myymälän ylläpitosiivouksesta Tampereella. Työaika sijoittuu arkipäiviin, klo 6.30 - 9 välille, 1 - 2,5 h/päivässä ja sinulla on mahdollisuus tehdä lisätöitä lauantaisin, jos haluat.

Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, sillä perehdytämme sinut hyvin työhösi. Aikaisempi kokemus lasketaan kuitenkin eduksesi. Työssäsi käytät pieni iMoppia, johon saat kattavan käyttökoulutuksen. Työssäsi tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa sekä suomen tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.10.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com. 
Hakuaika päättyy: 4.10.2021

Täytä hakemus Takaisin